Notiser: Mars 2018

Vi söker erfaren och självgående redovisningskonsult

9 mars 2018

Vi söker en person som möter både motgångar och framgångar med ett leende. Du har lätt att lära dig nya saker, arbetar effektivt, lösningsfokuserat och strukturerat. Vi behöver att du är stresstålig och beredd att hugga i där det behövs. Tjänsten är kvalificerad och du kommer att göra bokslut, skapa årsredovisningar och tillhandahålla konsultationer och analyser där så behövs. Arbetar du dessutom regelbundet med lön är detta ett stort plus. Ansök nu! Intervjuer sker löpande.

Vi är en redovisningsbyrå i stark tillväxt. Företaget grundades för 20 år sedan av Rinda Desai. Med många års fokus på kunden, hög kvalitet i tjänsterna samt professionellt styrelsearbete är byrån i stark tillväxt och engagerar idag 12 medarbetare. Vår goda lönsamhet gör att vi satsar mycket på medarbetare och ledarskap i syfte att öka allas vår förmåga att göra våra kunder nöjda.

Företagets värdegrunder och företagskultur är:
 • Vi-känsla – medarbetare ska känna sig delaktiga i våra uppdrag och att man är vi med kundföretaget. Medarbetaren ska känna att man både får befogenheter och förväntas ta ansvar för uppdragen.
 • Trygghet för anställda och kunder – vi vill ha långsiktiga relationer.
 • Kvalitet och pålitlighet – vi levererar på rätt tid och med rätt kvalitet som skapar rätt styrmedel för våra kunder.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att arbeta självständigt med ett flertal kunder. För att lyckas är det viktigt att du är lyhörd och utåtriktad. Vi tror att du är en person som möter både motgångar och framgångar med ett leende. Du har lätt att lära dig nya saker, arbetar effektivt, lösningsfokuserat och strukturerat. Vi behöver att du är stresstålig och beredd att hugga i där det behövs. Tjänsten är kvalificerad och du kommer att göra bokslut, skapa årsredovisningar och tillhandahålla konsultationer och analyser där så behövs. Det förekommer även enklare uppgifter då vi som mindre byrå ofta har helhetsansvar för våra kunder. Kunskap om lönehantering är ett plus. Ofta arbetar vi i grupperingar där någon av oss tar ledarkapet. Därför är ledaregenskaper ett plus och kan du tänka dig att hålla ihop en grupp så finns den möjligheten.


Om dig

Du behöver ha:

 • Minst gymnasium samt efter följande KY-utbildning eller motsvarande.
 • Minst 3-5 års erfarenhet.
 • Förmåga att klara många varierande uppgifter och tänka helhet under en och samma arbetsdag.
 • Väl förtrogen med Vismas olika program och gärna även Entré Administration och Pyramid.
 • Behärska flytande svenska i tal och skrift.

Du erbjuds:

 • Marknadsmässig lön.
 • En aktiv arbetsgivare som genomför personalaktiviteter ett antal gånger per år.
 • Härliga kollegor som ställer upp för varandra.
 • Kompetensutveckling för att kunna utveckla dig.


Ansökan

Ansökningar kommer att hanteras löpande. Du ansöker genom att antingen skicka CV och personligt brev, eller genom att kontakta vår VD Stefan Desai. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stefan som gärna svarar på frågor och hjälper dig rätt med din ansökan.

Sista ansökningsdag: 8 april 2018

Kontaktuppgifter
Stefan Desai: stefan@desaiekonomi.se, 0702–20 18 28
Besöksaddress: Harstenagatan 5, 582 78 Linköping

/dev/