Notiser: December 2021

God Jul & Gott Nytt År!

20 december 2021

Vi på Desai Ekonomi AB hälsar alla våra kunder en riktigt god och vilsam jul. Likt tidigare år väljer vi att i stället för en julgåva att skänka ett belopp till välgörande ändamål.

Nema Problema är en ideell förening som arbetar för ett positivare och mer inkluderande samhälle genom inriktning på att hjälpa nya i Sverige till sysselsättning och att skapa möten mellan människor av olika bakgrund. Nema Problemas viktigaste aktivitet är ett mentorprogram för ungdomar tillsammans med att skapa en faktabaserad bild av migration och integration.

Kontoret är något mindre bemannat under perioden 23 december t o m 7 januari, med lite kortare arbetstider, 9.00 – 15.00. Det går alltid att höra av sig till någon på kontoret, se kontaktuppgifter under rubriken ”Kontakt” om du vill komma förbi och lämna material. Det finns också en postlåda utanför grinden som är låst, och där kan man lämna material.

/dev/