Notiser: 2022

God Jul & Gott Nytt År!

19 december 2022

Vi på Desai Ekonomi AB hälsar alla våra kunder en riktigt god och vilsam jul. Likt tidigare år väljer vi att i stället för en julgåva att skänka ett belopp till välgörande ändamål.

I år har vi valt att skänka pengar till två organisationer, Nema Problema och Världens mammor.

Nema Problema är en ideell förening som arbetar för ett positivare och mer inkluderande samhälle genom inriktning på att hjälpa nya i Sverige till sysselsättning och att skapa möten mellan människor av olika bakgrund. Nema Problemas viktigaste aktivitet är ett mentorprogram för ungdomar tillsammans med att skapa en faktabaserad bild av migration och integration.

Världens mammor är en ideell förening som startade 2016 i Motala. Idag finns de på 5 platser i Östergötland och deras vision är att fler kvinnors röster ska höras och deras kunskaper ska bättre tas tillvara, att kvinnor ska få redskap till att kunna vara en aktiv del i samhället, känna egenmakt och påverka sitt och sin familjs nutid som framtid.

Kontoret är något mindre bemannat under perioden 23 december t o m 5 januari, med lite kortare arbetstider, 9.00 – 14.00. Det går alltid att höra av sig till någon på kontoret, se kontaktuppgifter under rubriken ”Kontakt” om du vill komma förbi och lämna material. Det finns också en postlåda utanför grinden som är låst, och där kan man lämna material.

Vår och deklarationssäsong

11 maj 2022

Maj och våren visar sig med lövsprickning och massor av pollen.

För oss på byrån innebär maj full deklarationssäsong och de sista 12.31 boksluten. Vi kan småföretagarens villkor med allt som hör till i form av redovisning, löner, skatter, deklarationer mm.

Välkommen till en byrå där vi kan prata företagande på dina villkor!

/dev/